Mięso świeże

Polecamy szeroki wybór elementów starannie wyselekcjonowanego, delikatnego mięsa drobiowego najwyższej jakości.

inne kategorie

Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 4oC.

  • Termin przydatności 5/6/7 dni
  • Gramatura dowolna
  • Opakowanie

Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 4oC.

  • Termin przydatności 5/6/7 dni
  • Gramatura dowolna
  • Opakowanie

Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 4oC.

  • Termin przydatności 7/10/12 dni
  • Gramatura dowolna
  • Opakowanie

Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 4oC

  • Termin przydatności 5/6/7 dni
  • Gramatura dowolna
  • Opakowanie

Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 4oC.

  • Termin przydatności 6/9/11 dni
  • Gramatura dowolna
  • Opakowanie

Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 4oC.

  • Termin przydatności 5/7/9 dni
  • Gramatura dowolna
  • Opakowanie

Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 4oC.

  • Termin przydatności 6/9/11 dni
  • Gramatura dowolna
  • Opakowanie

Oferujemy skrzydła całe, bez lotki oraz skrzydła dzielone (I i II człon).
Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 4oC.

  • Termin przydatności 5/7/9 dni
  • Gramatura dowolna
  • Opakowanie

Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 4oC.

  • Termin przydatności 6/9/11 dni
  • Gramatura dowolna
  • Opakowanie

Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 4oC.

  • Termin przydatności 7/10/12 dni
  • Gramatura dowolna
  • Opakowanie

Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 4oC.

  • Termin przydatności 6/9/11 dni
  • Gramatura dowolna
  • Opakowanie

Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 4oC.

  • Termin przydatności 7/10/12 dni
  • Gramatura dowolna
  • Opakowanie

Oferujemy filet podwójny, pojedynczy oraz filet bez polędwiczki. Również kalibrowany w określonej przez Państwa wadze.
Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 4oC.

  • Termin przydatności 7/12/14 dni
  • Gramatura dowolna
  • Opakowanie

Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 4oC.

  • Termin przydatności 7/10/12 dni
  • Gramatura dowolna
  • Opakowanie

Sposób pakowania: luz / atmosfera ochronna / próżniowy.
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 4oC.

  • Termin przydatności 7/12/14 dni
  • Gramatura dowolna
  • Opakowanie